Vaak gaat parkeren van grote groepen bezoekers tijdens een evenement een open dag of bij een winkelcentrum niet van een Leie dakje. In dat geval, doormiddel van inhuur van parkeerstewards van hnj-veiligheid tonen onze attente gastheren en/of gastvrouwen letterlijk en figuurlijk de weg. Uw locatie blijft optimaal bereikbaar, het parkeren kost niet meer tijd dan nodig is en uw bezoekers  ervaren een bijzondere gastvrije ontvangst. 

Parkeerregelaars maken het uw bezoekers gemakkelijk
Het kan in de weekenden maar ook door de weeks erg druk worden bij winkelboulevards, supermarkten en evenementen en voetbalwedstrijden en opendagen.

En iedereen die met de auto komt, wil zo snel mogelijk parkeren.( het liefst allemaal vooraan)  Hoe garandeert u een optimale bereikbaarheid en maximale veiligheid? Door multifunctioneel personeel in te zetten. Met multifunctioneel personeel van hnj-veiligheid of het nu gaat om het verkeer in goede banen te leiden, een pleister te plakken, goede en vlotte doorstroming op de parkeerplaats of een aanwezigheidspatrouille te lopen over het winkelcentrum of evenement.

Wij draaien er onze hand niet voor om !!

Wij zijn partner van:

 

 

 

 

 

 

Wij werken voor:

 

 

 

logohelmond

Referenties:


 logo rond

Contactgegevens:

HNJ Veiligheid
Ambachtweg 75
5731AE Mierlo
info@hnj-veiligheid.nl
Telefoon  085-9020136
KVK  61864226
BTW  854522141B01